Billiga Parajumpers Jacka Dam Parajumpers KOCH

Posted by admin 28/03/2017 0 Comment(s)

Ny Parajumpers KOCHI Dam PJS Dunjacka

Så länge du är noggrann underhåll,Parajumper Jacka Dam vintern kommer, kommer du att vara den första att bära de nya vinterkläder och njuta av komfort och värme. Hur man tvättar dunjacka
Många människor har hittat här:Parajumpers Dam han arbetat hårt för att tvätta dunjacka, kan ofta förekommer efter många torra vita tvål fläckar på tyger, frustrerande. Så, hur man tvättar dunjacka för att undvika ett sådant fenomen?
Parajumpers KOCHI Det visade sig att koncentrationen av tvättvätskan att tvätta jackan är definierad. Under normala omständigheter, är lämpligt, för tjock och svår vatten in i bassängen fyrtiofem till två matskedar tvättmedel för att avlägsna all tvättvätska under gjutna tvätta, efter torkning tenderar att inträffa att de ovan nämnda vita tvål fläckar på tyg, vidare, såsom innehållande en viss fjäder detergent påverkar fluffigt ner, vilket kraftigt minskar dess termiska prestanda.
Att undvika tvålfläckar visas på jackan tyget, utöver den lämpliga regleringen av koncentrationen tvättas två gånger flöt efter administrering, kan placeras i två små sked av ättika i vatten, vinäger och har förmåga att neutralisera den tvättvätska som kvarstår i manteln. Det måste noteras, tillsätt vinäger vatten måste vara uppvärmd, de är så Down tvättvätska är tillräckligt upplöst i vatten.
Om tvålen har tvättats dunjacka fläckar, använd en ren bomull torka doppad i industriell alkohol igen, Parajumpers Sverige och slutligen sedan varm handduk gnugga kan tvålfläckar tas bort.