Parajumpers DENALI Dam Parajumpers Rea Jacka Online

Posted by admin 01/08/2017 0 Comment(s)

Ny Parajumpers DENALI Vinterjacka Dam Röd PJS Dunjacka

Tvätta alltid dunjacka hemma är inte lätt,Parajumpers Rea om rengöras ordentligt, kan det finnas skador på kläder, och det blir fula vita fläckar senare fanns, om valet kemtvätt. Där nere är inte en torr, varm och kan påverka kläder, kan följande metod lätt slutföra rengöring av dunjacka, och det finns inga vita fläckar: en, måste vi först förbereda en kastrull med varmt vatten och handen temperaturen kan nästan, inte för varmt och sätta rätt mängd diskmedel i vattnet.
Nere på det varma vattnet blöt i 10 minuter efter starten av rengöring. Observera att inte lämna gnugga kläderna behöver smutsiga platser inte använda en mjuk borste eller tandborste för att skrubba kan, och inte fokusera smutsig Institutionen för platser dra.
Efter borsten ren,,Parajumpers Dam, inte vrida twist att pressa vattnet längs eftersläpningen ner på den och sedan vatten för att gå över.
Vid rengöring av andra passet, några droppar av ättika till vattnet (med ett belopp som nästan normalt matlagning). Nere på insidan för att suga 5 - 10 minuter, försiktigt knåda några gånger.
Parajumpers DENALI Torr när uppmärksamheten, samma får inte vrida twist att vrida vattnet, i linje med händerna mot squeeze på det, hänga torrt. Och får inte vara i solen efter solen, kan väl ventilerad plats vara.
Efter kläderna att torka bort kläderna på sängen,Parajumpers Jacka med en stor del av klädgalgar slå under varje slag, kläder naturligt fluffigt.