Parajumpers JULIET 6 Parajumpers Dam Jacka

Posted by admin 14/06/2017 0 Comment(s)

Ny Parajumpers JULIET XS-XXL Blå Svart Dunjacka PJS Vinterjacka Dam

Vinter bomull,Parajumpers Jacka dunjacka förvarings egenskaper: lätt att klämma, så att sträva efter mer utrymme. Om ditt hem garderob stor nog, kan du använda den medföljande förvaringsbox bomull, både damm och vacker. Sedan en lång tid är placerad, är den företrädesvis belägen i ett läge som inte ofta används botten, toppen eller garderob. Glöm inte att lägga till några malmedel i lådan, kan spela en roll i skadedjursbekämpning.
Var uppmärksam på de utspridda utrymme kan en del utrymme lätt förbises,Parajumpers Dam men det är definitivt en bra förvaringsmöjligheter, till exempel: säng, utrymme under soffan. Behöver inte vara begränsad garderob och nöd, kommer du att kunna placera förvaringslåda under sängen för att få mer lagringsutrymme. På grund av den större damm under sängen, är det rekommenderat att bomull i en sluten plastpåse, och lagras sedan i förvaringsboxen blir mer hygienisk. Om du väljer hem med lagringsmöjligheter, är denna siffra en bäddsoffa på användningen av valet.
Om Parajumpers JULIET 6 bomullen inte är smutsig, kan det vara två till tre timmar före torkning i solen, då potten med en träpinne eller tvål alkalisk tvättvätska i kläderna, att vara vatten, med en pensel doppad i tvättlösning upprepade gånger belägga borstning, därefter för en kastrull med vatten, med en ren trasa som fuktats med vatten i tvättvätskan bomull torka. Vatten ändras ofta, alltid förblir klar tills bomull torka av ytan hittills. Bomullen hängde upp för att torka efter avtorkning, torktid av järnet tillgänglig för strykning, och sedan försiktigt knacka med en trä bomull, bomull återställd så mjukt tillstånd.
Om den är smutsig päls, kan doppmetod användas, dvs vattnet i bassängen, Parajumpers Sverige lägga lite basyta, smältes tillsammans med lite kallt vatten, och nedsänktes därefter i vatten för att belägga hela Paoshang 2 timmar efter tas ut, lägga en del bomull uppåt tvålar, successivt med en borste borsta smuts på kläder, skölj sedan rent, då kan dra nytta av en våt bomullsduk att linda begravdes i aska efter dag och natt för att öppna torkas. Sådan sköljbeläggning inte hårdna och reducera dess värmemotstånd.