Parajumpers JULIET 6 Parajumpers Dam Pjs Outlet

Posted by admin 21/06/2017 0 Comment(s)

Parajumpers JULIET PJS Dunjacka Grå Svart Vinterjacka Dam
Om du måste Pjs Outlet använda tvättmedel tvättar dunjacka, är vanligtvis två bassängen vatten i 4-5 matskedar rengöringsmedel lämpligt om koncentrationen är för hög, är det svårt att skölja ren, ned kvarvarande tvättmedel kommer att påverka den fluffiga ner, kraftigt reducerad varmt.
Sommaren och hösten regn, efter regnperioden, den bästa dunjacka ut lufttorka för att förhindra mögel, om det finns mögliga, doppade tillgänglig bomullstuss i alkohol torka och sedan ren våt handduk att skrubba rent, sedan torka ordentligt korrekt insamling . Men var noga med att inte på solexponering, annars kan det blekna i det nya utseendet av gamla kläder.
Att kunna dra nytta av stormsäsongen favorit att köpa billiga Parajumpers Dam dunjacka, verkligen en trevlig sak. Men trots allt, är nu den brännande sommaren från vintern fortfarande tidigt, det är fortfarande en bra samling stiga upp. Men hur att upprätthålla dunjacka, du vet?
Ner är lämpligt i ventilerad, torr miljö för att torka, undvika Qiang Lie direkt solljus, kan ultravioletta strålar skadar huden, kan du använda större kapacitet torktumlare, att hålla tork låg temperatur och vrida ner jackan har tillräckligt med utrymme för lufttorkad skaka försiktigt klappa dunjacka och samlades på hela sträckan ner för att göra restitution och sedan in i garderoben.
Parajumpers JULIET 6 Skölj detergenten och tvål skum. Frekvent tvättning övergång kommer att skada dunjacka varmt medium, samtidigt som därmed hålla antalet ren tvätt
Är hemma på vinterkläder dunjacka betraktas som väsentliga,Parajumpers Sverige lätt och bekväm att bära varma, men städa upp är inte alltid lätt, om felaktigt rengöras, kan kläder orsaka några skador, och jag kommer att ha gjort fula finns vita fläckar oavsett hur torrt tvätta alltid, det finns många situationer, men vi kan se ner jacka och några standard tvätt, är i allmänhet inte mycket kemtvätt, som kan ha varma kläder har ett visst inflytande.