Parajumpers Jacka Outlet Parajumpers Herr UGO

Posted by admin 20/05/2017 0 Comment(s)

Parajumpers UGO Herr Jacka PJS Vinterjacka

Lokal rengöring komma snabbare än övergripande ren.Parajumpers Jacka Outlet Eftersom den allmänna jackan tyget är rädda för vatten, så länge som några droppar smutsig krage nät eller diskmedel i, kan dekontamineringen vara torr efter några minuter med en våt handduk. Om inte rengöra det igen, mer kan upprepas flera gånger.
Down dirty hur man rengör?Parajumpers Herr För noggrann rengöring dunjacka, i syfte att undvika överexponering för alkaliskt fyllnadsmaterial erosion, valet av en liten mängd neutralt rengöringsmedel (tvättmedel anses inte), att förena med varmt vatten 35 grader Celsius, kläderna helt nedsänkt i tvättlösning under 15 minuter; kläderna på en tvättbräda eller annan platta placeras på tvättbehållaren, med en mjuk borste borsta smuts sekventiellt. Down noteras att reningssteget inte kan gnida hårt mot slips ner, sedan extruderade tvättvätskan, men inte vrida kläder. Sköljas dunjacka på nätkasse Drain och undvika fukt inne, för mycket vikt, deformation torkning, inte droppar när man ska sätta kläderna ut på ventilerad plats att torka, inte exponering eller bakning. Kommer att vara när det är torrt, kan vara handen eller en liten pinne försiktigt klappa, så fluffigt ner för att återställa det naturliga tillståndet.
Parajumpers UGO Down grundlig rengöring steget är att tvätta dunjacka skicklighet lag, så avgå ren och ren och inte göra en dunjacka dunjacka rabatt.
Hur dunjacka hur man tvättar den ren, Parajumpers Sverige lokal general som en dunjacka som är lätt att smutsiga två hylsor, liksom bröstet, vi med rena tvättmedel, speciellt rengöring på båda sidor av detta, det kommer att bli bättre. Hur man tvättar skinnjacka u göra? Tyg av detta material för det Jacket, bara använda en fuktig trasa för att torka lätt kan rengöras.