Parajumpers Skimaster Parajumpers Jacka Rea

Posted by admin 17/03/2017 0 Comment(s)

Billig Parajumpers Skimaster Dam PJS Dunjacka

Ner tid efter vinterkollektionen,Parajumpers Jacka Rea använda bra ventilation väska Parajumpers Dam jacka från uppsättningar av bokstäver, som lagras i en torr plats för att förhindra mögel.
Längre lagrings kompression minskar fluffig dunjacka, den här gången kan bära på kroppen eller suspension försiktigt klappa, så fluffig fjäder CV klädd i en dunjacka Inte nära lågan, särskilt i det vilda bål på kanten, observera att Mars Om det finns en olycka borras ner, inte dra ner hårt, eftersom en bra dunjacka med hög kvalitet duntäcken, stora sammet blommor, drog hårt kan skada tyget av anti-sammet i sömmarna.
Parajumpers Skimaster Rätt inställning är i motsatt riktning över tyget fångas ned baksidan av tyget ned den bakre delen av publiken i sig kommer fjäder allergi om allergi uppstår, sluta bära en dunjacka, dunjacka och snabb medicinsk behandling med hjälp av några vattentäta eller vattenavvisande funktionella tyger, men med tanke på främst för dunjacka fast vatten (snö, is) egenskaper, dunjacka i sömmarna är inte tejpade, och kan inte helt vattentät. Därför är det inte direkt Waichuan Nere vid hög intensitet regn miljöer. Nere i hålet där kan du hitta samma färg med Downs färglös nagellack eller nagellack lätt överdragna, hålet tätas, kommer det inte att borras ner.
Fjäder-produkter är mest rädda för hög temperatur, när temperaturen når 160 ℃,,Parajumpers Jacka kommer att deformeras, eftersom användningen av nylon och andra syntetiska jacka gjord av tyg, nylon tyg värmebeständighet är dålig, så det är bäst att inte stänga värme nog plats, lite cigarettfimpar, en tunn smällare, är tillräckliga för att få ner jacka dödligt sårad.

 

 

Save